E-mail: hi@familyfully.com

Liam Neeson biografi

Oversigt (3)
Født 7. juni 1952 i Ballymena, Co. Antrim, Nordirland, Storbritannien
Fødselsnavn strong> William John Neeson
Højde 6′ 3½” (1,92 m)

Mini Bio (1)
Liam Neeson blev født den 7. juni 1952 i Ballymena, Nordirland, til Katherine (Brown), en kok, og Bernard Neeson, en skolepasser. Han voksede op i en katolsk husholdning. I sine første år arbejdede Liam som gaffeltruckfører for Guinness, lastbilchauffør, assistentarkitekt og amatørbokser. Han havde oprindeligt søgt en karriere som lærer ved at gå på St. Mary’s Teaching College, Newcastle. Men i 1976 sluttede Neeson sig til Belfast Lyric Players’ Theatre og fik sin professionelle skuespildebut i stykket “The Risen People”. Efter to år flyttede Neeson til Dublins Abbey Theatre, hvor han opførte klassikerne. Det var her, han blev set af instruktøren John Boorman og blev castet i filmen Excalibur (1981) som Sir Gawain, hans første højprofilerede filmrolle.

Igennem 1980’erne optrådte Neeson i en håndfuld film og britiske tv-serier – herunder The Bounty (1984), A Woman of Substance (1984), The Mission (1986) og Duet for One (1986) – men det var først, da han flyttede til Hollywood for at forfølge større roller, at han begyndte at blive bemærket. Hans tur som stum hjemløs mand i Suspect (1987) høstede gode anmeldelser, og det samme gjorde biroller i The Good Mother (1988) og High Spirits (1988) – selvom han også spillede hovedrollen i den bedst glemte Satisfaction (1988) ), som også indeholdt en dengang ukendt Julia Roberts – men status som ledende mand undgik ham indtil kultfavoritten Darkman (1990), instrueret af Sam Raimi. Derfra medvirkede Neeson i Under Suspicion (1991) og Ethan Frome (1993), blev hyldet for sin præstation i Woody Allens Husbands and Wives (1992), og blev til sidst valgt af Steven Spielberg til at spille Oskar Schindler i Schindler’s List (1993) . Hovedrollen i den Oscar-vindende Holocaust-film bragte Neeson Oscar-, BAFTA- og Golden Globe-nomineringer for bedste mandlige hovedrolle.

Også i 1993 fik han sin Broadway-debut med en Tony-nomineret præstation i “Anna Christie”. ”, hvor han medvirkede sammen med sin kommende kone Natasha Richardson. Det næste år spillede de to også hovedrollen over for Jodie Foster i filmen Nell (1994), og blev gift i juli samme år. Hovedroller som den skotske højlænder fra det 18. århundrede Rob Roy (1995) og den irske revolutionære leder Michael Collins (1996) fulgte efter, og snart blev Neeson størknet som en af Hollywoods førende mænd. Han spillede hovedrollen i den længe ventede Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999) som Qui-Gon Jinn, modtog en Golden Globe-nominering for Kinsey (2004), spillede den mystiske Ducard i Christopher Nolans Batman Begins (2005) og gav stemmen til Aslan i The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005).

Neeson fandt endnu en overraskende karriere som en action-førende mand med udgivelsen af Taken (2008) i i begyndelsen af 2009, et uventet billet hit om en pensioneret CIA-agent, der forsøgte at redde sin datter fra at blive solgt til prostitution. Men mindre end to måneder efter udgivelsen af filmen ramte tragedien, da hans kone Natasha Richardson fik en dødelig hovedskade, mens han stod på ski og døde dage efter. Neeson vendte tilbage til højprofilerede roller i 2010 med to back-to-back big-budget-film, Clash of the Titans (2010) og The A-Team (2010), og vendte tilbage til actiongenren med Unknown (2011), The Gray (2011), Battleship (2012) og Taken 2 (2012), samt efterfølgeren Wrath of the Titans (2012).

Neeson blev tildelt Officer af det britiske imperiums orden i 1999 Queen’s New Year’s Honours List for hans tjenester til drama. Han har to sønner fra sit ægteskab med Richardson: Micheal Richard Antonio Neeson (født 22. juni 1995) og Daniel Jack Neeson (født 27. august 1996).
– IMDb Mini Biography Af: Tony Fontana

Familie (4)
Ægtefælle Natasha Richardson (3. juli 1994 – 18. marts 2009) (hendes død) (2 børn)
Børn Daniel Jack Neeson
Micheál Richardson
Forældre Katherine Neeson (Brun)
Bernard Neeson
Slægtninge Bernadette Neeson (søskende)
Elizabeth Neeson (søskende)
Rosaline Neeson (søskende)

Varemærke (6)
Indtager ofte roller, hvor han er en mentor/træner/far-figur for en yngre mand, som i for eksempel Batman Begins (2005), Kingdom of Heaven (2005), Gangs of New York (2002) og Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999). Hans karakter dør ofte tidligt i filmen og/eller elevens liv, så den unge mand kan anvende Neeson-karakterens lektioner på sin egen igangværende kamp
Portrætterer ofte rigtige mennesker (f.eks. Rob Roy, Oskar Schindler, Michael Collins, Alfred Kinsey , Mark Felt)
Tårnhøjde
Dyb grus stemme
Nordirsk accent, nogle gange med en mid-atlantisk lilt
Spiller ofte agenter eller eks-agenter i en usædvanlig situation

Trivia (49)

 • Udvalgt af magasinet Empire som en af de 100 mest sexede stjerner i filmhistorien (#74) (1995).
 • Han blev tildelt OBE (Officer of the Order of British Empire) i 2000 Queen’s Millennium Honours List for sine tjenester til drama.
 • Var bokser som teenager i Nordirland, hvilket resulterede i, at han fik næsen. knust i en alder af 15. Ikke desto mindre vandt han det irske ungdomsmesterskab. Men et kort blackout efter en af hans kampe fik ham til at opgive ringen for altid.
 • Vandt en injuriesag mod aviser, der hævdede, at hans ægteskab var i problemer. [Oktober 1998]
 • Rangeret som nr. 69 i Empire (UK) magasinets “The Top 100 Movie Stars of All Time”-liste. [oktober 1997]
 • Arbejdede først sammen med sin kommende kone, skuespillerinden Natasha Richardson, på miniserien Ellis Island (1984).
 • Blev overvejet til rollen som James Bond i GoldenEye (1995). ), som gik til Pierce Brosnan.
 • Gå på Queen’s University of Belfast i et kort stykke tid for at studere fysik og datalogi, men flygtede fra.
 • Var forbundet med David Leans produktion af ” Nostromo,” men trak sig tilbage før forproduktionen begyndte og Leans efterfølgende død.
 • Han blev overvejet til rollen som Van Helsing i Dracula (1992) (og efter sigende ville han meget gerne have rollen). Han blev dog afvist, efter at Anthony Hopkins viste interesse for rollen og til sidst fik den.
 • Har arbejdet gentagne gange med Laura Linney, herunder i Kinsey (2004) og Love Actually (2003), og i en Broadway-genoplivning af “The Crucible”, der spiller mand og kone i Kinsey (2004) og “The Crucible”. De to har joket med at føle sig som “et gammelt ægtepar”.
 • Ønskede at være med i Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999), at han ikke engang gad læse manuskriptet.
 • Gå på og dimitterede fra Gaiety School of Drama i Dublin, Irland.
 • Er medlem af Dublin Shakespeare Theatre Festival, hvor hans tidligere kreditter inkluderer “Hamlet”, “King Richard II” ” og “All’s Well That Ends Well”.
 • Han mindede om sit mest pinlige øjeblik i skuespillet, som da han relativt tidligt i sin karriere prøvede rollen som Fezzik, kæmpen i The Princess Bride (1987) ).
 • Instruktør Rob Reiner havde et væmmelsesudtryk i ansigtet, da han indså, at Neeson “kun” var seks-fod-fire. André René Roussimoff endte med at få rollen.
 • Blev valgt til rollen som Gawain i Excalibur (1981), primært fordi instruktør John Boorman ønskede en stor mand i rollen til duellen mellem Gawain og Lancelot (Nicholas Clay) ). Det var på denne film, hvor han mødte Helen Mirren, der spillede Morgana.
 • Dennede på audition til og blev accepteret af Bristol Old Vic Drama School i England, men besluttede at gå på Gaiety School of acting i stedet for så han kunne forblive aktiv med Dublin Shakespeare Festival, mens han gik i skole.
 • Var æresbestyrelsesmedlem af CDS (Conference of Drama Schools) i England, som også omfattede Sir Anthony Hopkins, Brian Cox, Richard Harris , Peter O’Toole og Jeremy Irons for at nævne nogle få. Bestyrelsen havde tilsyn med alle dramaskoler i England.
 • I løbet af 1990’erne var han meget aktiv ved Royal National Theatre i London, hvor han opførte en lang række af Shakespeares værker.
 • Var to gange nomineret til Broadways Tony Award som bedste skuespiller (skuespil): i 1993 for en genoplivning af Eugene O’Neills “Anna Christie” og i 2002 for en genoplivning af Arthur Millers “The Crucible”.
 • Det var hans rolle i Shining Through (1992) som højtstående embedsmand i det nazistiske parti, der fik ham bemærket af Steven Spielberg, og det førte til sidst til, at han blev castet som Oskar Schindler i Schindler’s List (1993).
 • Schindler’s List (1993) er placeret som nummer 3 på American Film Institutes 100 mest inspirerende film nogensinde.
 • Var Oliver Stones førstevalg til rollen som kong Philip af Makedonien i Alexander (2004), som gik til Val Kilmer.
 • Blev overvejet til rollen som grev Dracula i kultklassikeren The Monster Squad (1987), som gik til Duncan Regehr.
 • I et intervi ew med BBC sagde han, at den nordirske protestantiske minister Ian Paisley påvirkede hans beslutning om at blive skuespiller. Neeson plejede at snige sig ind i kirken i sin hjemby, Ballymena, og se Paisley prædike. “Han havde en storslået tilstedeværelse, og det var utroligt at se denne 6-fods store mand, der bare dunkede bibelsk. Det var skuespil, men det var også fantastisk skuespil og omrøring.”
 • Den 16. marts 2009 fik hans kone Natasha Richardson en hjerneskade i en skiulykke. Den 18. marts 2009 døde hun på et hospital. Neeson afbrød optagelserne af sin film Chloe (2009) for at være ved hendes side.
 • Modtog en æresdoktorgrad fra sit alma mater, Queen’s University of Belfast, på det britiske konsulat den 6. maj 2009 i New York .
 • Venner med Ralph Fiennes, Henry Herman og Ciarán Hinds.
 • Optrådte sammen med Daniel Day-Lewis i The Bounty (1984) og Gangs of New York (2002).
 • li>

 • Neeson optrådte senere på scenen som John Proctor i en 2002-produktion af “The Crucible”, en rolle, som Day-Lewis spillede i 1996-filmversionen af stykket. Efter at have droppet ud af
 • Steven Spielbergs biografi om Abraham Lincoln, blev Neeson erstattet af Day-Lewis.
 • Angående nogle rygter, der siger, at han “følte sig som en marionet, mens han arbejdede på Star Wars:
 • Episode I – The Phantom Menace (1999), sagde Neeson, “Det er simpelthen ikke sandt”, og at han “absolut ingen betænkeligheder” havde med at være med i “Star Wars”, og tilføjede, at Lucas var ” meget god” at arbejde med. “Han var klar over, hvad han ville,” sagde Neeson.
 • Neeson er en national goodwill-ambassadør i Irland.
 • Er en stor fan af boksning og sagde, at Muhammad Ali var den mest berømte bokser han nogensinde har mødt. Han var amatørbokser, en sport han begyndte at deltage i i en alder af 9. Han havde sin sidste kamp i en alder af 17.
 • Oprindeligt planlagde at blive lærer, før han opdagede skuespil.
 • Begyndte at spille skuespil i begyndelsen af tyverne, da han kom til Belfast Lyric Players’ teater.
 • Indrømmede i 2014, at han var nødt til at holde op med alkohol efter at være begyndt stille og roligt at drikke tungt efter Natasha Richardsons død i 2009, for til sidst at have drukket op til to til tre flasker vin pr. nat.
 • Fra 2015 har han medvirket i tre film, der blev nomineret til Oscar for bedste film: The Mission (1986), Schindler’s List (1993) og Gangs of New York (2002). Af dem er Schindler’s List (1993) den eneste, der har vundet prisen.
 • I et par år var han det oprindelige valg til at spille hovedrollen i Lincoln (2012), hvilket ville have genforenede sit partnerskab med Steven Spielberg efter deres enorme succes med Schindler’s List (1993). Men på grund af de mange forsinkelser med optagelserne, følte Neeson, at han var for gammel til rollen, og han afviste den. Den gik til Daniel Day-Lewis, som vandt sin tredje Oscar for rollen.
 • Han har to roller til fælles med sin medspiller i The Bounty (1984) Laurence Olivier: Olivier spillede Zeus i Clash of the Titans (1981), mens Neeson spillede ham i genindspilningen Clash of the Titans (2010) og dens efterfølger Wrath of the Titans (2012), og Olivier spillede General Douglas MacArthur i Inchon (1981), mens Neeson spillede ham i Battle for Incheon: Operation Chromite (2016).
 • Hans karakter, Jedi Master Qui-Gon Jinn, blev trænet af grev Dooku, som blev spillet af Christopher Lee. Lee endte med at gå bort på Neesons fødselsdag, den 7. juni.
 • Blev planlagt til at producere en tv-miniserie baseret på IRA’s tidlige år baseret på Leon Uris-bogen Trinity.
 • Efter Første møde på settet til Excalibur (1981), Neeson og Helen Mirren boede sammen i fire år, hvorefter Mirren mødte den kommende mand Taylor Hackford, da han instruerede hende i White Nights (1985).
 • En af hans ældste og kæreste venner er den irske skuespiller Ciarán Hinds, de to har mødt hinanden som kæmpende skuespillere på settet til Excalibur (1981).
 • Han og Catherine Zeta-Jones var så bange for sættet af filmen The Haunting (1999), som ingen af dem ønskede at optage der efter mørkets frembrud.
 • Daterede Barbra Streisand fra 1991 til 1992.
 • Er mangeårig tilhænger af legalisering af abort i Irland.
 • Phil Coulter komponerede en sang til sit bryllup. Liam Neeson indtalte flere numre på Coulters cd’er.
 • Han startede sin skuespillerkarriere i en alder af 33, da han så en annonce for teatret i Belfast, som ledte efter en høj mand. Da han var 6′ 4″ høj, troede han, at han var rigtig til rollen. Han søgte og fik jobbet, hvorved han fik sin teaterdebut som den irske fagforeningsmand Big Jim Larkin.
 • Afviste at spille James Bond i Golden Eye, fordi han ikke ville være med i en actionfilm.
 • Han har medvirket i én film, der er blevet udvalgt til National Film Registry af Library of Congress som værende “kulturelt, historisk eller æstetisk” betydningsfuld: Schindler’s List (1993).
 • ul>

  Personlige citater (32)

  • Jeg har aldrig tænkt på mig selv som smuk – frygtelig attraktiv, ja, men ikke smuk.
  • Jeg tror, jeg indså, at der var to samfund i Nordirland, da jeg var omkring ni eller ti, ikke fordi der var problemer, men fordi mine forældre i visse år ville holde os indendørs den 12. juli. Det kunne jeg ikke finde ud af, for alle mine kammerater var ude og danse på gaden, og jeg ville ud og slutte mig til dem. Så det var dengang, jeg fornemmede en “dem og os”-attitude.
  • Nej, jeg bliver ikke besat af skuespil. For tidligere, når jeg er blevet besat af det, kom det virkelig i vejen for den kreative proces. Jeg har lært at hænge karakteren på knagen sidst på dagen, og når jeg går om morgenen henter jeg den igen.
  • Og det måtte jeg arbejde på, fordi den anden måde ligger en mærkelig form for vanvid.
  • Afslappet? Sagde min kone det? Nå, det er jeg vist. Der skal meget til for at få mig oprørt.
  • [om skuespillernes udbredte arbejdsløshed og deres frygt for det] Sandheden er, at jeg elsker usikkerhedsdelen af det, det holder mig på tæerne. Jeg tror, du bliver intetsigende og forudsigelig uden stress og angst. Der er en vis sløvhed, der sætter ind.
  • Før Schindler’s List (1993), ville jeg ikke have troet, at film havde megen kraft til social forandring. Men efter at have set, hvad der skete med “Schindler’s List”, og at have turneret verden rundt med den, fik det mig virkelig til at indse billedernes kraft.
  • Nogle morgener vågner du op og tænker: “Jamen, jeg ser smuk ud i dag .” Andre dage tænker jeg: “Hvad laver jeg i filmene? Jeg vil tilbage til Irland og køre gaffeltruck.”
  • Skuespil er opkvikkende. Men jeg analyserer det ikke for meget. Det er som en hund, der lugter, hvor den skal på toilettet om morgenen.
  • I Los Angeles er det, som om de jogger to timer om dagen, og så tror de, at de har moralsk ret. Det er når du vil kvæle folk, ved du?
  • Jeg voksede selvfølgelig op i Nordirland. Levede gennem alle problemerne; så vold, resultaterne af vold, på første hånd. Det har altid skræmt mig og fascineret mig. Så det var en tarmreaktion, noget om hvordan det raseri kan æde dig i live. Jeg kan forstå, at. Jeg har ikke selv vidst det, men jeg kendte fyre, der gjorde det. Nogle af dem er ikke længere på denne planet på grund af det.
  • (om hans families tilstand efter Natasha Richardsons død) Vi har det godt. For at være ærlig tager vi hver dag, som den kommer.
  • [om at optræde med Ralph Fiennes] På Clash of the Titans (2010) fandt vi det svært at agere med hinanden. Så jeg kiggede på hans pande, og han så på min pande, for nogle gange, hvis vi fik øjenkontakt, blev det ret dumt. Vi var mere tilbageholdende på Wrath of the Titans (2012), fordi vi havde dybere, mørkere problemer at handle.
  • Selv med actionfilm er det grundlæggende for mig forfatterskabet. Jeg elsker forfattere, uanset hvilken genre der er tale om, og hvis det er et velskrevet stykke materiale, så er jeg altid meget interesseret.
  • Se bare succesen med Taken (2008), for eksempel. Jeg troede, det ville være en direkte-til-video-udgivelse. Det er faktisk en af grundene til, at jeg gjorde det, for at være ærlig. Jeg havde lyst til at tilbringe tre måneder i Paris, jeg ville komme til at lave alt det her fysiske, som ingen ville tænke på mig for, og at filmen ville gå direkte til video. Så blev det denne store succes. Jeg var en lille smule flov over det, en lille smule, men så begyndte folk at sende mig actionmanuskripter.
  • Schindler’s List (1993) er en meget speciel film på mange fronter. Det var et genialt manuskript, og det var fantastisk at arbejde med Steven Spielberg: Jeg dannede et tæt forhold til ham.
   [on Darkman (1990)] [Filmen] har rabiate fans, især i det sorte samfund, jeg har fundet. Det er altid de sorte fyre, der stopper mig og giver mig en high five. Jeg så Spider-Man (2002), og meget af det var Darkman.
  • [på Schindler’s List (1993)] Jeg lavede en masse research, men jeg fandt ud af, at det var bedst ikke at gøre for meget, fordi jeg spillede en fyr, der levede i 1942, ’43. Hvis jeg havde læst al Holocaust-litteraturen, ville det have spillet ind i min præstation. Uvidenhed var lyksalighed, bestemt for Schindler.
  • [om Nell (1994)] Jeg var en smule skuffet over filmen. Jeg følte, at det skulle have været mere groft og råere og mørkere og koldere. Der var for meget glød omkring filmen.
  • Jeg syntes Jodie [Foster] var meget god, men jeg mener, det hus, hun boede i, det var ligesom noget ud af den schweiziske familie Robinson ! Der skulle have været plastikstole og vinduer med stykker avis fast i dem for at stoppe udkastet.
  • [om arbejdet med Julia Roberts i Michael Collins (1996)] Jeg blev først overrasket [da hun blev castet. ]. Jeg tænkte, der er helt sikkert en skuespillerinde i Irland, der kan [spille rollen]; Neil [Jordan] har ikke brug for denne stjernekraft. Jeg tænkte, at han måske ville skyde sig selv i foden. Men hun var meget engageret i at gøre det. Jeg syntes, hun var frygtelig god, og jeg var meget stolt af hende.
  • [i Gangs of New York (2002)] Martin [Scorsese] var interesseret i mig for rollen som Monk, som Brendan Gleeson spillede. Men da jeg læste det, sagde jeg: ”Nej, jeg vil gerne spille denne Priest Vallon-karakter. Det er en mere flot del.” Det var den perfekte cameo, synes jeg. Du kommer ind, laver lidt fysiske ting, og så taler de om dig resten af filmen.
  • I mellemtiden er jeg hjemme med min kone og børn, og de taler stadig om mig. Det er fantastisk!
  • [ved at miste rollen som Lincoln (2012)] Jeg føler mig ikke ked af det, og jeg har overhovedet ikke fortrudt. Der kommer et punkt, hvor du tænker “Jeg er forbi min sidste salgsdato”, og det passerede jeg for omkring tre år siden. Det er ligesom en lyskontakt, der slukkede i mit hoved: det var bare ikke noget for mig længere. Jeg havde levet med det for længe, og der skete en proces: Steven [Steven Spielberg] ville gøre noget andet, eller jeg ville gøre noget andet, og det var som “Okay, lad os skære det løs.” De fik en af de bedste skuespillere til at gøre det, du ved, i Daniel Day-Lewis.
  • [på The A-Team (2010)] Jeg så den for omkring to måneder siden, og jeg fandt den lidt forvirrende, og jeg var i sagen. Jeg kunne bare ikke finde ud af, hvem der var hvem, og hvad der er blevet gjort mod ham og hvorfor, en lille smule. Jeg mener, mine børn forstod det fuldstændig og fik det. Jeg ved ikke. Det er nogle gange et skub af mønten med disse ting. Jeg syntes, det var en fantastisk tur, og Joe [Joe Carnahan] havde gjort et godt stykke arbejde. Jeg syntes det var godt castet. Men der er det – man ved aldrig.
  • Jeg er tiltrukket af karakterer, der er enspændere, som opererer af sig selv. Der er noget mystisk, mandigt og stoisk over dem.
  • [om instruktør Martin Scorsese] Han er intimiderende. Han kræver absolut stilhed på settet – hvis han hører en lille lyd, knuser den den for ham.
  • Actionhelte plejede at være for meget yngre mænd, men nu får jeg alle disse manuskripter, hvor det er, ‘Scratch’ 35, og nu er det 60′!’
  • [2014] Jeg holder mig for mig selv. Og sådan kan jeg godt lide det. Jeg er ikke på jagt. Jeg er det modsatte af en – hvad ville en mandlig cougar være? Findes der sådan noget? Hvad det end er, så er jeg det ikke.
  • [om Ralph Fiennes] Han er en af mine nærmeste venner. Han er meget til yoga, og jeg laver en del af det med ham. Vi vandrer og går og snakker meget.
  • [efter at være blevet fornærmet af Steven Seagal] Jeg vil gerne vide, hvem der farvede hans hår. Stevie Wonder?
  • Jeg gjorde det måske fire eller fem gange. Hvis hun havde sagt en irer eller en skotte eller en brite eller en litauer, ville det – jeg ved, det ville – have haft samme effekt. Jeg prøvede at vise ære, at stå op for min kære ven på denne frygtelig middelalderlige måde. Det chokerede mig, og det gjorde mig ondt. Jeg søgte hjælp.
  • Vi lader alle som om, vi alle er politisk korrekte i dette land … også i mit. Nogle gange ridser man bare i overfladen, og man opdager denne racisme og bigotteri, og den er der.
  • Jeg er ikke racist.
  • [om at gentage sin rolle i Obi-Wan Kenobi (2022) ] Jeg ville bestemt ikke have, at andre skulle spille Qui-Gon Jinn, og jeg ville vise min respekt for George [Lucas] og den mytiske verden, som han skabte. Desuden er Ewan [McGregor] en ven, og jeg elskede at arbejde med ham under Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999) for 25 år siden.

  Løn (13)
  Schindler’s List (1993) $1.500.000
  Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999) $2.500.000
  K-19: The Widowmaker (2002) $3.000.000
  Gangs of New York (2002) $2.000.000
  Love Actually $2500,30 $2500,30 > Batman Begins (2005) $2.000.000
  Taget (2008) $5.000.000
  Clash of the Titans (2010) $5.000.000
  Wrath of the Titans (2012) $7.000.000,000 $Tak020000000000000000000 $. (2012) $15.000.000
  Non-stop (2014) $20.000.000
  Taget 3 (2014) $20.000.000

E-mail: hi@familyfully.com